top of page

Testimonial TopVintage Kerkrade

DATUM123 legt verantwoordelijkheid bij de juiste persoon!

 

TopVintage uit Kerkrade werkt al geruime tijd met de contractmanagement software van Datum123 en verwoordt het als volgt:

'Dankzij de contractbeheer software van Datum123 hebben wij nu snel en effectief beheer over alles met een datum, variërend van contracten, tot garanties, overeenkomsten etc.!'

 

Alles in the cloud voor TopVintage

De online datumbeheer software van Datum123 is overal toegankelijk. Dat betekent dat de geautoriseerde medewerker op elke werkplek kan inloggen in Datum123 en vervolgens ook toegang heeft tot onze contracten.

De verantwoordelijkheid over het individuele contract wordt via de contractmanagement software van Datum123 bij de juiste persoon neergelegd.

Ruim voor de opzegdatum ontvangt hij via Datum123 een drietal herinneringen. Zodoende hebben en houden wij grip op alles met een datum.

 

Managementinfo.

'Als managing director heb ik altijd en overal een totaaloverzicht van alle contracten. Via een exportfunctie kan ik de stamgegevens van de contracten verwerken in Power-BI en in managementrapportages.'

 

Datum123 is niet alleen gebruikersvriendelijke online software voor contractbeheer, contractmanagement, datumbeheer, datummanagement met een reminderfunctie, maar ook een digitale klapper waarin allerlei soorten bestanden gerubriceerd kunnen worden opgeslagen.

Voor meer informatie over TopVintage, klik  https://topvintage.nl/

bottom of page