top of page

Testimonial
Kimbria Racket Club Maastricht

DATUM123 staat op de agenda van iedere bestuursvergadering!

 

Frits Janssen, penningmeester van Kimbria Racket Club: 'De datumbeheer en contractmanagement software van Datum123 is sinds geruime tijd in gebruik bij onze tennis- en padelvereniging. Wij hadden geen idee hoeveel contracten wij als tennis- en padelvereniging hadden. Inmiddels registreren wij meer dan 75 contracten en bindende afspraken in Datum123!'. 

 

Via het dashboard is er overzicht voor Kimbria Racket Club Maastricht

Via de online contractbeheer software van Datum123 hebben we altijd en overal inzicht in onze contracten. Het raadplegen van het dashboard is een vast agendapunt op onze bestuursvergadering. In één oogopslag zien we dan welke contracten aandacht behoeven. Via het overzichtelijke stoplichtenmodel, van groen (alles is ok) via geel (eerste herinnering) tot en met rood (derde herinnering), hebben we meteen toegang tot alle contracten. We ontvangen via Datum123 tijdig een drietal herinneringen zodat we weten wanneer we met welk contract aan de slag moeten. We zijn geen kostbare tijde meer kwijt met het zoeken in allerlei klappers.

 

Nieuw bestuurslid van Kimbria Racket Club Maastricht

In de contractmanagement software van Datum123 kunnen meerdere bestuursleden toegang krijgen tot de contracten.

Verschillende autorisaties zijn mogelijk in de datumbeheer software, van alleen lezen tot en met het muteren van contracten. De functioneel beheerder kan ook nieuwe gebruikers toevoegen en oude gebruikers verwijderen. Dat is bijzonder handig bij de overdracht naar nieuwe bestuursleden. We hoeven niet met klappers over straat. Met één druk op de knop geven we een nieuw bestuurslid toegang tot Datum123.  

 

Snel en efficiënt

'Dankzij Datum123 kunnen wij als bestuur sneller en efficiënter handelen!'

 

 

Datum123 is niet alleen gebruikersvriendelijke online software voor contractbeheer, contractmanagement, datumbeheer, datummanagement met een reminderfunctie, maar ook een digitale klapper waarin allerlei soorten bestanden gerubriceerd kunnen worden opgeslagen.

Voor meer informatie over Kimbria Racket Club Maastricht, klik  https://www.kimbriaracketclub.nl/

bottom of page